Kreće u srpnju

Poznat datum ždrijeba skupina širokobriješke Lige mjesnih zajednica

Sport / Ostali sportovi | 13. 06. 2017. u 11:55 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski savez Grada Širokog Brijega organizira tradicionalnu Malonogometnu ligu mjesnih zajednica grada Širokog Brijega.

Utakmice MNL MZ ŠB igrat će na sportskom terenu Prve osnovne škole u Klancu u razdoblju srpanj – kolovoz 2017. godine, izuzev finalne utakmice koja će se u čast ''Dana pobjede i domovinske zahvalnosti'' odigrati na stadionu Pecara u naknadno određenom terminu.

Pobjednik lige će nastupiti i predstavljati Grad Široki Brijeg na završnici Lige Hercegovine sredinom mjeseca kolovoza čiji je domaćin Široki Brijeg.

U sklopu priprema za održavanje natjecanja Savez je imenovao Organizacijski odbor Lige i Natjecateljsko povjerenstvo koje će sprovesti natjecanje. Iz Saveza mole predstavnike svih mjesnih zajednica da imenuju službenog predstavnika i vođu momčadi mjesne zajednice koji će sudjelovati u daljnjoj koordinaciji organizije MNL MZ.

Sastanak predstavnika Organizacijskog odbora, Natjecateljskog povjerenstva te predstavnika i vođa momčadi mjesnih zajednica na kojem će se izvršiti izvlačenje skupina i parova održat će se u petak, 22. lipnja 2017. godine u Gradskoj vijećnici s početkom u 12.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close