Veliko iznenađenje u Roland Garrosu

Poljakinja Linette šokirala Ons Jabeur

"Imala sam problema, mučila me ozljeda noge, ali sam nastojala što manje razmišljati o tome. Igrala sam u svojoj karijeri teške mečeve protiv Ons, znala sam da će opet biti jednako tako" rekla je Linette.
Sport / Ostali sportovi | 23. 05. 2022. u 00:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ons Jabeur je u Pariz doputovala u vrlo dobroj formi. Igrala je finale Rima, osvojila Madrid. Prije toga je također bila u finalu Charlestona. U prvom kolu njena protivnica je bila Poljakinja Magda Linette, trenutačno 52. igračica svijeta. Koja je ove godine uspjela tek proći u četvrtfinale Strasbourga i Charlestona. Međutim, Poljakinja je na startu turnira uspjela kreirati veliko iznenađenje.

Nakon dva i pol sata igre je slavila 3-6, 7-6 (4), 7-5. Činilo se da Tunižanka drži meč pod kontrolom, u drugom setu je ispustila četiri break lopte, prije nego što će Poljakinja nadoknaditi 1-3 u tie breaku drugog. U trećem je Linette povela 4-2, Jabeur se vratila, ali je opet posrnula u najgorem mogućem trenutku. Kod 5-6. Mogućnosti za povratak više nije bilo. Jabeur je ostvarila najviše pobjeda ove sezone na zemljanoj podlozi (17), ali to joj u ovom slučaju nije previše pomoglo.

"Hvala svim koji su ostali na tribinama iako je počela padati kiša. Znam da ljudi vole Jabeur ali opet hvala vam na podršci koju ste mi dali. Znala sam da moram biti koncetrirana na svakom poenu, baš kao što sam znala da je moram natjerati da se bori za svaki poen. Imala sam problema, mučila me ozljeda noge, ali sam nastojala što manje razmišljati o tome. Igrala sam u svojoj karijeri teške mečeve protiv Ons, znala sam da će opet biti jednako tako. Uostalom, prošle godine sam izgubila od nje upravo u Roland Garrosu, rekla je nakon meča Linette.

Kopirati
Drag cursor here to close