UFC 257

Poirier šokirao McGregora i nokautirao ga u drugoj rundi!

Irski borac je tako nakon godinu dana od posljednje borbe iznenađujuće poražen po povratku u oktogon i to nokautom, prvim u karijeri.
Sport / Ostali sportovi | 24. 01. 2021. u 07:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fantastična borba dva vrhunska udarača završila je pobjedom Dustina Poiriera, koji je UFC 257 priredbu pretvorio u svoj vlastiti show.

Sredinom druge runde iskoristio je svoju priliku, pogodio vrhunsku seriju udaraca te savladao Conora McGregora koji je u borbu ušao kao veliki favorit.

Čak je do najvažnijeg trenutka Conor izgledao vrlo sigurno i samopouzdano, ali Dustin je došao odraditi zacrtano i u tome je uspio.

Borba je krenula tako da Poirier već nakon pola minute ruši McGregora, no na podu su bili otprilike pola minute prije nego se Irac ustao i krenuo kontrolirati klinč.

Uz ogradu kaveza nekoliko puta su primijenili poziciju, no konkretniji posao napravio je McGregor, budući da je nekoliko puta dobro pogodio laktom i ramenom. Povratkom na distancu Poirier pogađa seriju odličnih low kickovima, kojima McGregora izbacuje iz balansa.

No, Irac je počeo pogađati sjajne udarce i serije koje Poirier nije uspio pročitati. Odlično je Conor završio rundu ostavivši dojam da je došao pružiti svoje najbolje, prenosi Fightsite.hr.

Drugu rundu Dustin odmah otvara novim low kickom i sad je već bilo jasno kako je napravio štetu Conorovim nogama. Oko minutu i pol druge runde borci su pasivniji, da bi onda Conor ponovno krenuo naprijed i dobro je pogađao sve do trenutno kad je Dustin osjetio priliku i sjajno pogođenom kontrolom uzdrmao Irca.

Primijetio je "Diamond" svoju priliku i napao na pravi način, putem još nekoliko udaraca poslao Conora na pod, a onda tamo na račun još nekoliko pogodaka prinudio suca na prekid borbe. Sjajna izvedba Poiriera koji je ovog puta došao čiste glave i to u potpunosti naplatio.

Kopirati
Drag cursor here to close