''Plivački (re)start 2021''

Plivački klub "Velež" u Mostar donio dvije medalje

Ajna Talić (2012) je ostvarila odličan uspjeh i osvojila dvije srebrne medalje.
Sport / Ostali sportovi | 09. 10. 2021. u 19:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 9. listopada 2021. u Sarajevu je održan  drugi po redu plivački miting ''Plivački (re)start 2021'' u organizaciji plivačkih klubova ''Sport-Time'' i ''Spid'' iz Sarajeva.

Na Olimpijskom bazenu ''Otoka'' sudjelovalo je 400 natjecatelja iz 24 kluba iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Plivački klub ''Velež'' su predstavljale dvije simpatične i brze plivačice – Danja Alikalfić i Ajna Talić. Obje plivačice su na ovom natjecanju ispunile cilj koji je trener stavio ispred njih, a osvojile su i dvije medalje.

Ajna Talić (2012) je ostvarila odličan uspjeh i osvojila dvije srebrne medalje. Druga je bila u disciplinama 25 metara prsno i delfin, dok je na 25 metara leđno medalja izmakla za malo i na toj disciplini je ostvarila plasman na četvrto mjesto. U ukupnom bodovnom poretku Ajna je u svojoj kategoriji zauzela sjajno treće mjesto.

Danja Alikalfić (2011) je ostvarila plasman na peto mjesto u disciplini 25 metara prsno.

''Cilj nastupa na današnjem natjecanju bilo je ponavljanje svojih najboljih vremena, a Danja je u tri od četiri discipline oborila svoje osobe rekorde što je iznad svih očekivanja, najviše radi zdravstvenih problema u prethodnom periodu'', priopćio je PK ''Velež''.

Ekipa Plivačkog kluba ''Velež'' nastavlja sa pripremama za nova natjecenja od kojih je prvo na programu već za dva tjedna.

Kopirati
Drag cursor here to close