Plivački miting

Plivači ''Orke'' osvojili  17 medalja

Plivači „Orke“ na ovom mitingu osvojili su 17 medalja, 7 zlatnih, 5 srebrenih i 5 brončanih medalja.
Sport / Ostali sportovi | 03. 04. 2018. u 07:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Klub Orka / Plivački miting

U Sarajevu se ovog vikenda na olimpijskom bazenu "Otoka", u organizaciji Plivačkog kluba "Bosna" održao XVII međunarodni plivački miting "Sarajevu s ljubavlju", koji je privukao oko 390 natjecatelja iz Albanije, Austrije, Crne Gore, Katara, Kosova, Makedonije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Klub vodenih sportova „Orka“ na ovom mitingu predstavio se  s kombiniranom ekipom, budući da veliki broj plivača nije nastupio zbog proslave Uskrsa, ali i zbog školskih obaveza. Dio plivača je nastupio jedan, a dio dva natjecateljska dana.

Plivači „Orke“ na ovom mitingu osvojili su 17 medalja, 7 zlatnih, 5 srebrenih i 5 brončanih medalja. Lana Pudar osvojila je pehar za najbolju plivačicu mitinga za djevojčice rođene 2006/07. godine.

Osvajači medalja za „Orku“ su:

-             Lana Pudar: 50m leđno ZLATO, 100m leđno ZLATO, 100m delfin ZLATO, 200m delfin ZLATO, 400m slobodno ZLATO, 200m slobodno SREBRO.,

-             Đani Morić:50m leđno ZLATO, 200m delfin ZLATO, 50m delfin SREBRO, 100m delfin BRONCA.,

-             Tin Šauperl:100m leđnoSREBRO,200m slobodno BRONCA.,

-             Eman Numić:100m leđno SREBRO,

-             Teodora Stanković: 800m slobodno SREBRO,

-             Luka Zovko: 100m leđno BRONCA.,

-             Nika Vrljić: 800m slobodno BRONCA.,

-             Elena Jurković:100m leđno BRONCA.,

Klub su na ovom mitingu još predstavljali: Dino Jelin, Una Taslaman, Tarik Numić, Aida Šendro, Ajla Kulak, Mateo Vidaković, Marko Samardžić, Iva Jurić, Antonela Pudar, Lucija Jurić, Benjamin Mekić, Zlatan Ibrahim Berberović, Toni Raić, Joško Falak, Muhamed Šantić, Mirza Čekrlija, Orhan Voloder, Hana Šuta,Ishak Rahimić, Imad Jusupović, Petra Mandarić, Mak Torlo,Jan Kovač Nejla Ćerimagić,Jure Trubarac i Širin Alihodžić.

U sljedećem razdoblju težište rada u klubu bit će na tehničkom radu s plivačima, kao i na dodatnom omasovljenju članstva u klubu, kroz „Orkinu“ školu plivanja, koja radi u punom kapacitetu i već u sljedećem razdoblju možemo očekivati nove mlade plivačke nade iz „Orkinog“ pogona, navodi se u priopćenju ovog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close