Nova plesna sezona

Plesni studio Flash vas zove da uskočite u plesne patike

Uz pridržavanje svih epidemioloških, propisanih mjera PS „Flash“ počinje s radom od 7. rujna u Muzičkom centru „Pavarotti“.
Sport / Ostali sportovi | 01. 09. 2020. u 08:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S početkom nove školske godine, počinju i redovni treninzi u Plesnom studiju „Flash“ u Muzičkom centru „Pavarotti“.

Nakon ljetne stanke i prilagođenih online treninga, vrijeme je da se uskoči u plesne patike i nastavi s radom u plesnoj dvorani. Uz pridržavanje svih epidemioloških, propisanih mjera PS „Flash“ počinje s radom od 7. rujna u Muzičkom centru „Pavarotti“.

Vrata su otvorena ne samo za stare članove, već i za nove. Stoga, već od naredne sedmice – svi zainteresirani (uzrast: od 4 do 15 godina) mogu ih posjetiti utorkom i četvrtkom od 17 do 20 sati u „Pavarottiju“ ili ih kontaktirati putem društvenih mreža https://www.facebook.com/psflash.mostar i osigurati svoje mjesto. Upis će trajati tijekom cijelog mjeseca rujna.

Kroz online treninge su definitivno održali kondiciju plesača i unaprijedili fleksibilnost, posvetili su se unapređenju plesne tehnike, ali, ističu, sada je vrijeme da se vrate u plesnu dvoranu i nastave s realizacijom projekata i plesnih koreografija na terenu.

Zbog trenutne situacije planovi koji se tiču putovanja i natjecanja u državi i regiji, su nažalost prolongirana ili prebačena u online verziju, gdje su se naravno odazvali i ostvarili zavidne rezultate (sedam prvih mjesta, dva druga i jedno četvrto). Kako su istaknuli, prate plesne trendove i u online svijetu, prilagođavaju se svim novonastalim situacijama. Ponosni su na svoje plesače koji su ustrajali u trenažnom procesu i kod kuće, pred malim ekranima.

U mjesecu julu PS Flash je sudjelovao u online natjecanju „International Dance Grand Prix Sisak, Croatia“ gdje su postignuti slijedeći rezultati:

1.mjesto – Ejla Gosto / street dance / solo / adults

1.mjesto – Koreografija „Taki Taki“ / street dance/ group / junior

4.mjesto – Amna Špago / open / solo / junior

1.mjesto – Koreografija „Pink Galaxy“ / open / group / kids

1.mjesto – Koreografija „Revolution“ / modern / group / junior

2.mjesto – Ella Ćorić / modern / solo / junior

1.mjesto – Koreografija „Orijentalna čarolija“ / ethno / group / kids

1.mjesto – Koreografija „Break The Silence“ / modern / duo / adults

2.mjesto – Sara Gaš / modern / solo / adults

1.mjesto – Lana Hadžiabulić / modern / solo / adults

Kopirati
Drag cursor here to close