Do jeseni!

Plesni studio „Flash“ Mostar uspješno završio ovu plesnu sezonu

Tijekom prethodne sezone studio je ostvario zavidne rezultate na natjecanju i festivalima na državnoj razini.
Sport / Ostali sportovi | 12. 07. 2022. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio „Flash“ Mostar koji djeluje pri Muzičkom centru „Pavarotti“ je internom svečanošću i dodjelom certifikata za članove uspješno priveo kraju plesnu sezonu 2021/2022.

''Hvala trenerima na sjajnim koreografijama i uigranosti plesača čiji su rezultati vidljivi tijekom cijele sezone, te roditeljima koji su ustrajni i od kojih imamo ogromnu podršku u radu. Plesačima svih uzrasta čestitamo uspješan završetak plesne sezone, svi su bili na visini zadataka, ponosni smo na naše članove, svima želimo ugodan ljetni odmor, nakon kojeg se vraćamo u plesne patike i od rujna ponovo krećemo s radom. Čekaju nas novi izazovi, natjecanja i putovanja, nove plesne koreografije i projekti'', poručili su.

Tijekom prethodne sezone studio je ostvario zavidne rezultate na natjecanju i festivalima na državnoj razini, od kojih izdvajamo LDF Dance Fest 2022. Vitez - 7 prvih mjesta u svojim kategorijama, te  Erigo dance Star Mostar 2022  - 5  prvih mjesta, te Tuzla Dance Festival 2022. na kojem su plesači izborili 7 prvih mjesta.

Inače, plesni studio Flash svojim članovima i polaznicima nudi rad na plesnim disciplinama: show i jazz dance, lyrical/contemporary te freestyle/MTV/street plesovima koji zahtijevaju rad na istezanju i fleksibilnosti, održavanju kondicije i snage, ritmičnosti, te je fokus na pamćenju kompleksnih pokreta i formacija u zavisnosti od uzrasta polaznika. Ističemo da je istrajnost i disciplina u radu jednini način kontinuiranog napretka i priprema za natjecanje i nastupe.

Plesni studio „Flash“ je također uključen u umjetničko/kulturna događanja u gradu na Neretvi, snimanju spotova, te svojim performansima doprinosi očuvanju plesne umjetnosti i kulture u Mostaru.

 

Kopirati
Drag cursor here to close