Orka - Arena 2023.

Plemići osvojili 13 odličja na Orka Arena - Cupu 2023. - Ivankoviću i pehar i challenge

Mostarsko sunce i dobra atmosfera uz puno međusobne podrške potaknuli su plivače na još jedno pomjeranje granica.
Sport / Ostali sportovi | 09. 07. 2023. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plivačice i plivači SPK Zrinjski uspješno su se predstavili na plivačkom kupu "Orka - Arena 2023." u organizaciji KVS "Orka" koji se održao u subotu 8. srpnja 2023. na Gradskom bazenu u Mostaru. Na natjecanju je sudjelovao 21 klub s 294 natjecatelja. SPK Zrinjski predstavljalo je čak 35 članova što je osiguralo mjesto najbrojnijeg kluba na ovom kupu. Natjecatelje su pratili treneri Marinko Ferenc, Dinko Cvitković, Minja Grubešić i Luka Bilać.

Foto: PR / SPK Zrinjski

Na domaćem je terenu ekipa SPK Zrinjski zablistala s ukupno 13 medalja. Rezultatski uspjeh uvećao je Ivan Ivanković koji je osvojio pehar za najboljeg plivača kupa u svojoj starosnoj kategoriji te challenge utrku na 50 m slobodno. Odličnim rezultatima istaknuli su se još Luka Barbarić, Petar Crnjak i Noa Šarić koji su se svojim isplivanim vremenima također kvalificirali u challenge utrke.

Foto: PR / SPK Zrinjski

Mostarsko sunce i dobra atmosfera uz puno međusobne podrške potaknuli su plivače na još jedno pomjeranje granica, poboljšanje osobnih rezultata i naravno, osvajanje odličja. Među njima su se ovaj put najboljima pokazali:

Ivan Ivanković koji je osvojio čak 3 zlata (50 m prsno, 50 m slobodno, 50 m delfin) i srebro na 50 m leđno,

Leona Dodik koja je bila zlatna na 50 m prsno,

Bruno Pranjić sa srebrom na 50 m prsno,

Marija Ćavar kojoj je pripalo srebro na 50 m leđno,

Luka Barbarić koji je isplivao rezultate nagrađene s dvije brončane medalje (50 m leđno i 50 m slobodno),

Viktor Jurešić koji je bio brončani na 50 m leđno,

Petar Crnjak s broncom na 50 m leđno,

Laura Ćavar koja je isplivala 50 m leđno za brončanu medalju te

Noa Šarić koji je osvojio broncu na 50 m delfin.

Foto: PR / SPK Zrinjski

"Iskoristili bismo priliku i posebno istaknuli kako smo ponosni na naše najmlađe plivačice i plivače od kojih su mnogi upravo na ovom kupu isplivali svoje prve službene plivačke rezultate. Želimo im puno uspjeha u njihovim budućim plivačkim pothvatima i veselimo se što smo u prilici izgraditi još jedan naraštaj uspješnih mladih sportaša. Zahvaljujemo svima onima koji su došli na bazen bodriti naš klub i pružiti podršku plivačicama i plivačima SPK Zrinjski", poručili su iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close