Zaraženi tenisači

Otkazan "Adria Tour" u Banja Luci i Sarajevu

“Ostajemo sada usmereni na podršku svima onima koji su inficirani Covid-19 sa željom da se što prije oporave”, ističu iz organizacijskog odbora.
Sport / Ostali sportovi | 23. 06. 2020. u 14:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teniski regionalni turnir humanitarnog karaktera "Adria Tour" neće biti nastavljen, te neće biti održan u Banja Luci ni u Sarajevu, odlučeno je danas, javlja Anadolija.

"Izuzetno nam je žao što moramo prekinuti organizaciju teniskih turnira u Banja Luci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi uživo Novaka Đokovića i druge tenisače, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i financijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih događaja poslednjih dana donijeli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizira, kao i da se svi oporave", izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković.

On je podsjetio da je ideja "Adria Tour" bila humanitarnog karaktera, sa ciljem da se omogući zarada igračima iz regije, pomogne humanitarnim organizacijama i da se promoviraju dobre vrijednosti.

“Ostajemo sada usmereni na podršku svima onima koji su inficirani Covid-19 sa željom da se što prije oporave”, ističu iz organizacijskog odbora.

Prethodno je potvrđeno da su na koronavirus pozitivni Novak Đoković, Grigor Dimitrov, kao i Viktor Troicki.

Kopirati
Drag cursor here to close