Sjajan početak sezone za JK Neretva

Osvojen pehar za najuspješniju ekipu u konkurenciji dječaka

Ovo je ujedno bio i prvi turnir u 2024. godini te sjajan početak za mostarsku Neretvu, s obzirom na to da su najmlađi članovi kluba briljirali u veoma jakoj konkurenciji.
Sport / Ostali sportovi | 12. 02. 2024. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda mostarska Neretva nastupila je na Međunarodnom judo turniru i Memorijalu Miloš Mrdić u Trebinju. Na turniru su nastupile ekipe iz BiH, S. Makedonije, Crne Gore, Srbije i Hrvatske s preko 600 natjecatelja.

Ovo je ujedno bio i prvi turnir u 2024. godini te sjajan početak za mostarsku Neretvu, s obzirom na to da su najmlađi članovi kluba briljirali u veoma jakoj konkurenciji. Osvojen je pehar za prvo mjesto najbolje ekipe mlađih dječaka JK Neretva.

Ukupno je osvojeno 12 medalja od čega 3 zlatne, 4 srebrene i 5 brončanih medalja. JK Neretva je imao i klupsko finale u kategoriji do 28 kg gdje su dva člana kluba došla do finala sa sjajnim pobjedama.

Zlatne medalje osvojili su:

Luka Glavaš, Nikša Krezić i Elvedin Alić.

Srebrene medalje osvojili su:

Jakov Zovko, Gabriel-Aleksandar Ćeško, Lara Kvesić i Gabrijela Previšić.

Brončane medalje osvojili su:

Franka Krezić, Adam Bin Nermin, Ali Redžić, Jelena Ćeško i Huzejfe Alić.

Peta mjesta zauzeli su:

Antonio Aničić i Emil Redžić.

Sedmo mjesto zauzela je:

Nina Vukičević.

Ovoga puta bez plasmana ostali su:

Josip Ćavar, Vlado Glavaš i Adnan Gološ.

S obzirom na to da su judaši ovog kluba u posljednje vrijeme bili koncentrirani na katu i polaganje za više pojaseve, ipak su pokazali odličnu formu i u natjecateljskom dijelu.

U klubu se radi na svim aspektima ovog sporta, a u narednom razdoblju nastavljaju s pripremama za sljedeća prvenstva i nastupe. Očekuje ih dosta turnira u BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Slovačkoj.

Kopirati
Drag cursor here to close