Posebna gošća

Olimpijska pobjednica boravi u Fojnici

Sport / Ostali sportovi | 14. 07. 2017. u 18:37 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljetni judo kamp koji je počeo 12. srpnja u Fojnici u organizaciji Judo saveza Federacije Bosne i Hercegovine bit će završen u subotu, a na tom događaju sudjeluje oko 150 natjecatelja, trenera i sudaca iz Austrije, Nizozemske, Švicarske i BiH.

Pokazni trening za sve sudionike kampa u Fojnici održala je Majlinda Kelmendi, olimpijska prvakinja iz Rija i svjetska te dvostruka europska prvakinja.

Nekada uspješna bh. džudistkinja Arijana Jaha, a danas generalna tajnica Judo saveza BiH, zadovoljna je organizacijom kampa, ali nije krila oduševljenje što je džudistkinja svjetskog renomena i reprezentativka Kosova našla vremena posjetiti kamp u Fojnici.

''Izuzetno nam je drago što smo nakon jedne duže stanke uspjeli uspješno organizirati kamp poput ovog u Fojnici. Šteta je što smo zbog smještajnih kapaciteta bili ograničeni na 150 sudionika jer sam sigurna da bi broj sudionika bio i veći da smo raspolagali s većim smještajnim kapacitetima. Sigurna sam da ćemo već sljedeće godine imati više od 300 sudionika'', kazala je Jaha, priopćeno je iz Judo saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close