HIGHLANDEREXPERIENCE Blidinje

Okušajte se u avanturi života: Dva dana na hercegovačkoj ljepotici

HIGHLANDEREXPERIENCE je planinarska avantura života za sve koji nemaju puno slobodnog vremena ili za one koji nemaju pretjerano planinarsko iskustvo.
Sport / Ostali sportovi | 19. 03. 2021. u 12:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Park prirode Blidinje uvršten je na HIGHLANDER program za 2021. godinu te od sada nudi avanturu života.

Naime, novi projekt HIGHLANDEREXPERIENCE Blidinje podrazumijeva dva dana planinarenja i bivakiranja na Čvrsnici.

HIGHLANDEREXPERIENCE je planinarska avantura života za sve koji nemaju puno slobodnog vremena ili za one koji imaju manje planinarskog iskustva.

"U dva dana i 28 km imat ćete prilike za druženje uz stazu i uživanje u ljepotama planinskog masiva Čvrsnice. HIGHLANDEREXPERIENCE preporučamo svima koji su prezaposleni i koji se žele odmaknuti od svakodnevnice i zaista napuniti baterije i ispuniti se pozitivnom energijom", kazali su za bljesak.info iz HIGHLANDER tima.

Foto: PR / HIGHLANDEREXPERIENCE Blidinje

Blizu vrha penjači će moći bivakirati u šatoru ili spavati pod zvijezdama, a sutradan se natrag spustiti do cilja na jezeru Blidinje.

"Priprema za HIGHLANDEREXPERIENCE je nužna!", naglasili su. 

Foto: PR / HIGHLANDEREXPERIENCE Blidinje

Staza je vrlo zanimljiva, raznolika i izazovna, no za razliku od HIGHLANDER Blidinje petodnevne avanture života, tempo može biti laganiji, možda primjereniji za ljubitelje prirode s manje planinarskog iskustva, ali i idealna prilika za provjeru svojih vještina, sposobnosti i opreme.

"Iskoristite vikend 24. i 25. srpnja 2021., a u ponedjeljak na poslu ispričajte svojim kolegama i prijateljima svoju avanturu života!", poručili su iz tima za bljesak.info

Za više informacija posjeti službenu stranicu organizatora HIGHLANDER Blidinje 2021.

Kopirati
Drag cursor here to close