International Tournament 17 Pokal Nestla Žganka

Karate klub "Bjelopoljac" u Mostar donio tri srebra sa natjecanja iz Slovenije

Karate klub ''Bjelopoljac'' iz Mostara je nastupio sa svoja četri natjecatelja u kategorijama borbe - Seniori, Juniori, U21 i Kadeti.
Sport / Ostali sportovi | 13. 02. 2023. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Rdeča dvorani Velenje u Sloveniji održan je International Tournament 17 Pokal Nestla Žganka na kojem je nastupilo 800 natjecatelja iz 90 klubova i 9 država Europe.

Karate klub ''Bjelopoljac'' iz Mostara je nastupio sa svoja četri natjecatelja u kategorijama borbe - Seniori, Juniori, U21 i Kadeti.

''Ovog puta u Mostar smo se vratili sa tri velika srebra. Naši natjecatelji su radili u tri finalna meča u najvećim kategorijama ovog natjecanja'', navode iz kluba.

Harun Pajić je osvojio drugo mjesto u kategoriji borbi U21 + 84 kg , u ovom meču zlato je pripalo viceprvaku Europe Anesu Bostandžiću.

Bajić Tarik je bio u finalu sa Dvorak Adamom iz Mađarske, visoko rangiranim karate šampionom na Europskoj listi, te izgubio za zlato i tako se okitio srebrom u borbama seniori -84.kg.

Harun Šoše je također u finalnom meču izgubio od prvaka Slovenije Stojadinović Timoteja te tako uzeo 2 mjesto u borbama juniori + 76.kilograma.

''Možemo biti više već zadovoljni našim nastupom u Sloveniji. Zahvaljujemo se našim sponzorima firmi Zasa d.o.o , Champion d.o.o Rent A Car Mostar , kao i našem prijatelju Nedim Marić te svim drugim subjektima koji prate i podržavaju rad Karate kluba Bjelopoljac'', navode iz kluba.

Sljedećeg vikenda pred njima su dva velika turnira - Baščaršija Kup Sarajevo kao i 14 MB Mawashi Cup Beograd.

Kopirati
Drag cursor here to close