Nastaviti tradiciju

Odgođen Međunarodni atletski miting 'Zenica 2020'

Pratit će se situaciju s pandemijom koronavirusa te će pokušati miting organizirati tijekom srpnja ili kolovoza.
Sport / Ostali sportovi | 03. 05. 2020. u 14:15 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedanaesti međunarodni atletski miting „Zenica 2020“ definitivno ove godine neće biti održan u svom planiranom terminu, 3. lipnja, ali će Atletski klub Zenica učiniti napore da zadrži tradiciju - rekao je za Fenu direktor mitinga i generalni tajnik AK Zenica Aziz Kevelj.

- Jasno je da nećemo moći ispoštivati planirani termin, prva srijeda u mjesecu lipnju, ali ćemo učiniti sve da nastavimo našu tradiciju. Imamo obvezu i prema našim sportašima, ali i poslovnim partnerima koji nas prate. Pratit ćemo situaciju s pandemijom koronavirusa te ćemo pokušati miting organizirati tijekom srpnja ili kolovoza. Možda i rujna. Uglavnom, učinit ćemo sve da održimo miting i ove godine - najavljuje Kevelj, koji napominje da su do sada mnogi poslovi oko organizacije trebali biti obavljeni.

On ističe da, zbog zabrane putovanja između država, a koja će vjerovatno ostati na snazi i nakon ublažavanja mjera te davanja dozvole za organizaciju sportskih natjecanja, vjerovatno biti slabijeg kvaliteta nego proteklih godina.

Međutim, ističe Kevelj, najvažnije je da se miting održi te nastavi tradicija pa makar i s manje natjecanja i zemalja iz kojih dolaze.

Kopirati
Drag cursor here to close