Najmasovniji u BiH

Odbojkaški kamp u Čapljini: Stižu najveća imena svjetske odbojke

Sport / Ostali sportovi | 05. 07. 2017. u 12:21 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubomir Travica, Vladimir Braco Janković, Igor Lovrinov, Miroslav Aksantijević…samo su neka od najvećih imena odbojkaškog sporta u svijetu koji će krajem srpnja posjetiti Čapljinu kao predavači na odbojkaškom kampu za mlade odbojkašice i odbojkaše.

Čapljina je prvi put domaćin odbojkaškog kampa za mlade, a ovaj kamp, čiji su organizatori Hrvatski odbojkaški klub ”Čapljina” i Hrvatski akademski odbojkaški klub ”Mladost”, bit će jedan od najposjećenijih odbojkaških kampova u BiH.

”Kamp će biti održan od 25. do 29. srpnja u Čapljini, a eminentna imena iz svijeta odbojke, koje je teško dobiti zajedno na jedno mjesto, sama po sebi govore o kvaliteti, važnosti i stručnosti ovog kampa koji se po prvi put održava u Čapljini”, ističe za Bljesak.info predsjednik Hrvatskog odbojkaškog kluba ”Čapljina” Miloš Jelčić.

Treninzi će se održavati u Gradskoj sportskoj dvorani i u dvorani Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini, a domaćini očekuju veliki broj sudionika kampa.

”Na kampu će sudjelovati odbojkašice i odbojkaši iz Čapljine, Mostara, Ljubuškog, Širokog Brijega, Livna, Jablanice, Stoca i ostalih dijelova Bosne i Hercegovine, a radit će se u grupama po godištima. Radi se o uzrastu 1998. godište i mlađi, a naglasak kampa bit će na tehnici, taktici i uigravanju. Pored toga, sudionici kampa na raspolaganju će imati i kondicijske programe i testiranja, mjerenja te zabavno edukativni program”, dodaje Jelčić.

Doznajemo kako će kamp za vrijeme njegovog održavanja posjetiti poznate odbojkašice i odbojkaši, no organizatori kažu da će to biti iznenađenje.

HOK ”Čapljina” pozvao je sve zainteresirane za kamp da se jave u klub (063/448-302) kako bi dobili više detalja o kampu i prijavili se za sudjelovanje na istome.

Kopirati
Drag cursor here to close