Paige VanZant

Objasnila seriju golih fotografija sa suprugom

Paige VanZant objasnila je kako je nastao serijal golih fotografija zajedno sa suprugom Austinom Vanderfordom, u različitim situacijama
Sport / Ostali sportovi | 02. 05. 2020. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Paige VanZant objasnila je kako je nastao serijal golih fotografija zajedno sa suprugom Austinom Vanderfordom, u različitim situacijama, koji su potom objavljivali na društvenim mrežama. Naravno, svaki su put krucijalni dijelovi tijela bili strateški sakriveni. prenosi Gol.hr.

VanZant jako dobro razumije moć društvenih mreža s obzirom da samo na Instagramu ima preko 2.5 milijuna pratitelja.

"Jedan dan sam fotografirala supruga u teretani kako vježba, a kada sam pogledala što sam snimila mislila sam da nema ništa na sebi. U tom mi je trenutku sinula najbolja ideja ikad! Prva fotografija na kojoj boksačka vreća prekriva njegovu stražnjicu bila je iskra za sve ostale fotografije, a ljudima se to jako svidjelo", rekla je VanZant, a na nju se nadovezao i suprug Vanderford.

"Nikada me nije bilo sram mog tijela. Uživam u tome. Supruga me svakog dana gleda golog i ja nju, pa sam pomislio da i cijeli svijet to zaslužuje."

VanZant i suprug pronašli su način da za vrijeme karantene zbog koronavirusa na najbolji način iskoriste vrijeme koje su dobili za druženje bez ikakvih obaveza, te su ga istovremeno iskoristili da promoviraju sami sebe i u suradnji sa sponzorima dodatno zarade.

Kopirati
Drag cursor here to close