Izborna skupština

Novi stari predsjednik Ragbi kluba Herceg

Ragbi klub Herceg održao Izbornu skupštinu
Sport / Ostali sportovi | 17. 07. 2020. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ragbi klub Herceg je 15.7.2020. u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara održao Izbornu skupštinu na kojoj su se birala rukovodeća tijela kluba.

Pored izbornog dijela, na skupštini su se utvrdili ciljevi i prioriteti u radu kluba za predstojeće razdoblje koji se odnose na natjecateljski i razvojni dio među kojima se naročito ističu rad sa omladinskim pogonom, te nastavak rada na infrastrukturi prvog ragbi terena u BiH čiji je potencijal došao do izražaja prilikom epidemioloških mjera uzrokovanih pandemijom COVID 19; kada su ga individualno koristili mnogi sportaši sa područja Mostara jer je jedini javni otvoreni teren, navodi se u priopćenju ragbi kluba.

Za članove Upravnog odbora su izabrani: Martina Vukoja, Boris Aničić, Davor Konjevod, Darko Rajič i Bojan Stanić. Za novog/starog Predsjednika kluba je izabran Bojan Stanić koji se zahvalio na ukazanom povjerenju, te istaknuo kako će ragbi klub Herceg i dalje nastaviti pisati jednu od najljepših sportskih priča Mostara i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close