Medicinijada 2023.

Nikad uspješnije Sportske igre za ''Medicinare'' iz SKB Mostar

Pored zlata u odbojci za žene, ''medicinarke'' su osvojile drugo mjesto u rukometu te treće u basketu. Broncom se okitila i ekipa iz streljaštva.
Sport / Ostali sportovi | 29. 05. 2023. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportsko društvo ''Medicinar'' iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar i ove je godine sudjelovalo na XVI. Sportskim igrama zdravstvenih djelatnika koje su održane u Neumu.

Na natjecanju je sudjelovalo 800 natjecatelja u 32 ekipe iz bolnica i domova zdravlja Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Ispred SKB Mostar 44 člana Sportskog društva Medicinar natjecala su se u svim sportskim disciplinama te u konačnom poretku, skupa s UKC Tuzla osvojili 2. mjesto, što je najveći uspjeh do sada.

Organizatori ovogodišnjih sportskih igara, a ujedno i sveukupni pobjednici, djelatnici su iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske iz Banja Luke.

Veliko je oduševljenje što je upravo djelatnica iz SKB Mostar, Ivana Šantić proglašena sportašicom godine.

''Presretni smo što smo osvojili zlato u odbojci. Ovo puno znači za nas i za SKB Mostar. Ovom prilikom želim pozvati što više mladih da nam se pridruže i postanu novi članovi Medicinara'', izjavila je Šantić.

Pored zlata u odbojci za žene, ''medicinarke'' su osvojile drugo mjesto u rukometu te treće u basketu. Broncom se okitila i ekipa iz streljaštva.

Kopirati
Drag cursor here to close