Potvrdio White

Neće biti revanša između Mayweathera i McGregora

Conor bi trebao dopuštenje UFC-a za novi izlet u boks, ali Dana White je gostujući u ''The Jim Rome Showu'' odbacio takve navode.
Sport / Ostali sportovi | 28. 06. 2022. u 10:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krajem proteklog tjedna Conor McGregor natuknuo je mogući revanš protv Floyda Mayweathera. Krajem osmog mjeseca navršit će se pet godina od prvog boksačkog meča između ovog dvojca, a McGregor je prošli tjedna putem svog Instagram profila (kasnije obrisao objavu) objavio fotografiju s tog meča.

''Prihvaćam.'', glasio je kratak tekst priložen uz fotografiju, a portal Fight Hype sve je zakuhao informacijama da dvojac radi na ugovaranju revanša.

Što se McGregora tiče, on je trenutno pod ugovorom s UFC-om i čeka se njegov povratak nakon prošlogodišnja dva poraza od Dustina Poiriera. Conor bi trebao dopuštenje UFC-a za novi izlet u boks, ali Dana White je gostujući u ''The Jim Rome Showu'' odbacio takve navode.

''Neću niti pričati o tome.'', odmah je rekao White, a zatim je otkrio što možemo očekivati od povratka McGregora, prenose agencije.

''To će biti u kavezu. Conor se planira vratiti krajem ove godine, ili početkom sljedeće godine'', dodao je.

Mnogi dovode u pitanju Conorove ambicije oko samog povratka. Uskoro 34-godišnji Irac zaradio je ogromnu svotu novca u svojoj karijeri, a nakon teškog prijeloma noge, nije se lako vratiti.

Conor često objavljuje fotografije i videa s raznoraznih zabava, provoda na skupocjenoj jahti i slično. Laka kategorija u kojoj nastupa puna je ''gladnih ubojica'' i vrhunskih boraca koji pucaju na sam vrh. McGregor ako nije u potpunosti posvećen, nema što tražiti u takvoj konkurenciji, ali White navodi da u Conoru i dalje ima vatre.

''Kad god pričam s Conorom, on se želi boriti. Njemu se nude raznorazne ponude, uloge u filmovima i slične stvari koje može raditi i zarađivati novac. On ne želi ništa od toga. Conor se želi boriti.'', dodao je White.

Čini se kako uistinu možemo očekivati povratak Irca u kavez, a kakav god McGregor se pojavio, svi ćemo sa zanimanjem popratiti taj povratak. Možda Conor uspije iznenaditi svijet još jednom.

Kopirati
Drag cursor here to close