Na baseball utakmici

Navijač zaprosio djevojku, dobio šamar

Navijač je pred svoju odabranicu stavio slatkiš Ring Pop koji je u obliku prstena, a ona je, kada je shvatila da je riječ o neslanoj šali, potpuno poludjela. Umjesto sudbonosnog ‘da‘ svojeg je dečka polila pićem, a dobio je i šamarčinu.
Sport / Ostali sportovi | 05. 10. 2022. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednje vrijeme čini se da su odbijenice u modi. Prije desetak dana je smo vidjeli situaciju s košarkaške utakmice Superkupa Rusije, kada je "pala" prosidba na tribina. Prosidba koja je završila tako kako je završila. Još jednu prosidbu imali smo na drugoj strani svijeta, u Americi ako se može tako nazvati.

Utakmicu Boston Red Soxa i Toronto Blue Jays-a u američkoj baseball ligi je obilježila nesvakidašnja scena. Ključan trenutak se nije dogodio na terenu, već na tribinama kada se jedan od navijača okrutno našalio sa svojom djevojkom.Mladić je kleknuo pred djevojku koja je u tom trenutku pomislila kako ju želi zaprositi, no njeno oduševljenje je naglo splasnulo. Naime, šaljivdžija je umjesto prstena djevojku "zaprosio" slatkišem.

Video: Trenutak koji je završio neslavno 

Navijač je pred svoju odabranicu stavio slatkiš Ring Pop koji je u obliku prstena, a ona je, kada je shvatila da je riječ o neslanoj šali, potpuno poludjela. Umjesto sudbonosnog ‘da‘ svojeg je dečka polila pićem, a dobio je i šamarčinu. Osramoćena djevojka je demonstrativno napustila tribinu.

Kopirati
Drag cursor here to close