Sport je moje pravo

Natjecatelji Udruženja 'Oaza' osvojili dvije medalje u Malmeu

Polaznici Udruženja za podršku osobama sa intelektualnim teškoćama na području Kantona Sarajevo "Oaza" osvojili su dvije medalje na međunarodnom natjecanju za osobe sa invaliditetom "Malmö Open" u Švedskoj.
Sport / Ostali sportovi | 13. 02. 2018. u 10:56 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Polaznici Udruženja za podršku osobama sa intelektualnim teškoćama na području Kantona Sarajevo "Oaza" osvojili su dvije medalje na međunarodnom natjecanju za osobe sa invaliditetom "Malmö Open" u Švedskoj. 

Na natjecanju u stonom tenisu Damir Rimac je osvojio zlatnu a Robert Steiner brončanu medalju, priopćeno je iz Udruženja "Oaza".

"Oaza" već devet godina sarađuje s partnerima iz Švedske koji su omogućili provođenje i realizaciju projeka "Sport je moje pravo".

Projekt su financirale švedska nevladine organizacije koja pruža podršku organizacijama osoba sa invaliditetom u BiH "My Right" i Agencija za razvoj i saradnju Sida.

U sklopu projekta "Sport je moje pravo" natjecatelji "Oaze" redovno sudjeluju na natjecanjima u Švedskoj, na kojem su ove godine sudjelovale 24 zemlje, s više od 3.000 natjecatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close