Nadal je slavio četiri puta u New Yorku

Nadal: Vjerujem da ću biti spreman za US Open

"Znam da je to veoma posebno mjesto za mene, mjesto u kojem uživam. Imao sam nezaboravne trenutke tamo, moram dati sve od sebe da budem spreman za ovaj turnir" naglasio je Nadal.
Sport / Ostali sportovi | 19. 08. 2022. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo su dva turnira na kojima ove godine Rafael Nadal nije prošao u četvrtfinale. Naravno, na onima na kojima je igrao. U Rimu je izgubio od Shapovalova u trećem kolu, u Cincinnatiju ga je zaustavio Borna Ćorić već u prvom nastupu. Nakon poraza od Ćorića, opet se kao i mnogo puta do sada počelo postavljati pitanje koliko je Nadal spreman, da li se radi o ozljedi. Ovaj put se naravno sve povezuje s eventualnim nastupom na US Openu.

"Nakon poraza uvijek gledam naprijed. Za mene je glavno da sam zdrav. Ta ozljeda trbušnog mišića, to je uvijek neugodno pogotovo kada servirate, zato svaki put moram otići na pregled, vidjeti kakva je situacija. U ovom trenutku razmišljam o US Openu, o energiji koju mi publika daje na ovom turniru. Znam da je to veoma posebno mjesto za mene, mjesto u kojem uživam. Imao sam nezaboravne trenutke tamo, moram dati sve od sebe da budem spreman za ovaj turnir" naglasio je Nadal.

Kopirati
Drag cursor here to close