Nadal se provukao u drugo kolo

Nadal: Svi se nekako unervozimo kada treba da završimo meč

Misliš da si izgubio meč, ali to ne znači da se prestaješ borit. Čak i kada sam mislio da sam gotov, na tih 5:2, razmišljao sam. "OK igram loše, ali iako ću izgubiti probaću da završim uz malo bolji osjećaj".
Sport / Ostali sportovi | 13. 03. 2022. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od velike trojke definitivno je najaktivniji ove godine. Za igrača koji je plesao na rubu od polovine prošle godine, kojeg su mučile ozljede i koji je čak razmišljao o povlačenju igra sjajno.Bez obzira što možda u nekim mečevima izgleda lošije, što se muči. Ali još uvijek nije izgubio meč u ovoj godini.

Dva ATP turnira je uzeo bez izgubljenog seta, uz naravno Australian Open. Niz neporaženosti je nastavio i u Indian Wellsu. Bilo je teško, Korda mlađi je imao sve u svojim rukama, ali je to Nadal. Sebastian Korda je od drugog seta igrao odlično. Prvo je uzeo drugi Nadalu prepustivši mu samo jedan gem, a onda je u trećem još dva puta oduzeo servis Španjolcu za velikih 5-2 i svoj servis gem. Samo je trebao privesti priču kraju, ali to samo nekada protiv Nadala izgleda nemoguće. Rafa je došao na 5-5, Korda je ispustio break loptu za 6-5, na kraju u tie breaku gubi četiri poena zaredom.

Sličan osjećaj kao u Australiji... Misliš da si izgubio meč, ali to ne znači da se prestaješ borit. Čak i kada sam mislio da sam gotov, na tih 5:2, razmišljao sam. "OK igram loše, ali iako ću izgubiti probaću da završim uz malo bolji osjećaj". Tačno je da se malo unervozio. Pravio je više grešaka i iskreno i ja sam zaigrao bolje. Svi se nekako unervozimo kada treba da završimo meč. Ako ti neko kaže drugačije ili te laže ili ga sport zapravo ne zanima", kaže Nadal.

Kopirati
Drag cursor here to close