Najteža odluka

Nadal se povukao sa Wimbledona!

Kyrgios će tako bez borbe ući u finale i čekati boljeg iz dvoboja Novaka Đokovića i Camerona Norrieja.
Sport / Ostali sportovi | 07. 07. 2022. u 20:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rafael Nadal neće zaigrati u polufinalu Wimbledona protiv Nicka Kyrgiosa. Španjolski tenisač povlači se s Wimbledona zbog ozljede, objavio je novinar Timesa Stuart Fraser, koji događanja na Wimbledonu prati s lica mjesta, a kasnije su potvrdili i ostali mediji.

Kyrgios će tako bez borbe ući u finale i čekati boljeg iz dvoboja Novaka Đokovića i Camerona Norrieja.

Podsjetimo, Nadal je danas doznao rezultate pregleda koji je odradio nakon što je jučer u pet setova pobijedio američkog tenisača Taylora Fritza.

Već prije meča osmine finala Wimbledona i meča protiv Botica van de Zandschulpa javili su se bolovi u abdomenu na koje se Nadal žalio, a danas je utvrđeno da mu je napukao mišić.

Liječnici su potvrdili da se radi o rupturi veličine sedam milimetara pa je bilo nejasno hoće li Nadal uspjeti zaigrati u polufinalu, a danas u 14 sati odradio je trening na 10. terenu Wimbledona, onome koji je zatvoren za javnost i na kojem nema pristupa kamera, iako to nije bio prvotni plan.

Marca je pisala da Nadal silno želi nastupiti u polufinalu, ali i da je pod svaku cijenu htio izbjeći kamere nakon što je doznao potencijalno katastrofalne vijesti.

Nadal je i jučer imao problema, a snimka njegovog oca koji mu je savjetovao da se povuče s terena i preda meč Fritzu obišla je svijet.

Nadal je tada odbio savjet i pobijedio, ali sada se morao povući.

Kopirati
Drag cursor here to close