Sve dalje od povratka na teren

Nadal ponovo operiran

Internetom se proširila njegova fotografija iz bolničkog kreveta, a njegovim navijačima nije nimalo drago vidjeti ga u takvom stanju.
Sport / Ostali sportovi | 03. 06. 2023. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rafael Nadal je sve dalje od povratka na teniske terene. Iako su mnogi očekivali njegov nastup u Roland Garrosu, on je odustao. Ozljeda mišića lijevog kuka razlog je zašto Nadal nije mogao braniti naslov na Roland Garrosu kojeg prvi put propušta od kad je na njemu debitirao 2005. godine.

Ovih dana je Rafa morao ponovo pod nož, Nadal je operaciju odradio u Barceloni. Nadalov glasnogovornik Benito Perez Barbadillo objavio je da se radi o artroskopskom zahvatu kojeg su izvršila trojica liječnika, Dr. Philippon, Dr. Vilaró Dr. Ruiz-Cotorro. Rezultati operacije trebali bi biti poznati danas, na dan kada Nadal slavi svoj 37. rođendan.

Internetom se proširila njegova fotografija iz bolničkog kreveta, a njegovim navijačima nije nimalo drago vidjeti ga u takvom stanju. Nadal je posljednji meč odigrao u drugom kolu Australian Opena kada mu je ustanovljena ozljeda lijeve noge, zbog koje je propustio čak devet turnira.

Kopirati
Drag cursor here to close