Što je sigurno, sigurno je

Nadal: Jednostavno, nisam želio riskirati

''Stvari su manje više dobro izgledale, ali sam u završnici treninga osjetio određene probleme u abdomenu'', kazao je Nadal.
Sport / Ostali sportovi | 03. 11. 2019. u 13:03 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rafael Nadal je bez borbe predao polufinale Bercyja. Na zagrijavanju prije polufinala, pojavili su se problemi sa trbušnim zidom. Nije želio riskirati, bez obzira na rezultat iz Pariza, nakon ponedjeljka će opet biti prvi igrač na svijetu. A hoće li tamo i ostati, vidjet ćemo nakon Londona. Zato i jeste Rafa povukao ručnu prije Shapovalova. Jednostavno ne želi riskirati težu ozljedu.

''Stvari su manje više dobro izgledale, ali sam u završnici treninga osjetio određene probleme u abdomenu. Na snimcima se vidi malo istegnuće. Pokušao sam, ali se osjetila bol prilikom servisa i onda jednostavno nisam želio riskirati. jer postoji mogućnost da se stvari pogoršaju'', pojasnio je Nadal koji je nešto slično prošao prije deset godina u New Yorku.

''Sjećam se da sam na US Openu 2009 godine imao to jedno malo istegnuće, od šest do sedam milimetara, ali sam nastavio. Igrao sam na turniru, izgubio u polufinalu, istegnuće se produžilo na 28 milimetara, preraslo je u veliku stvar. Mjeseca dana sam pauzirao, propustio sam tada polufinale Davis Cupa'', naglasio je Rafa koji naravno želi što spremnije dočekati završni obračun u Londonu.

Kopirati
Drag cursor here to close