Mostar Open 14&Under

Na turniru u Mostaru poznati parovi polufinala

Eleonora Baroni iz Italije je već u drugom kolu napravila iznenađenje eliminiravši Taru Rašović prvu nositeljicu. U četvrtfinalu je Baroni sredila Anastasiju Čolović 6-7(4), 6-2, 6-3.
Sport / Ostali sportovi | 21. 05. 2022. u 00:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na teniskom turniru Mostar Open za igrače i igračice do 14 godina kompletirani su parovi polufinala. U konkurenciji tenisača, status prvog i drugog nositelja opravdali su Almir Škrijelj odnosno Portugalac
Goncalo da Rosa Castro.

Škrijelj je prepustio četiri gema Fatihu Halilagiću, Castro samo jedan Vukosavljeviću iz Crne Gore. Castro će u polufinalu igrati protiv Luke Primorca koji je u tri seta velike borbe eliminirao Iana Bolobana 1-6, 6-4, 6-2. Rafel Behr je protivnik Almira Škrijelja. Tenisač iz Hrvatske, šesti nositelj je pobjedio Vuka Krstajića 6-3, 3-6, 7-5.

Eleonora Baroni iz Italije je već u drugom kolu napravila iznenađenje eliminiravši Taru Rašović prvu nositeljicu. U četvrtfinalu je Baroni sredila Anastasiju Čolović 6-7(4), 6-2, 6-3. Ana Petković je naredna protivniva Eleonore Baroni u polufnalu. U drugom polufinalu igraju Yelena Lebeau i Kristina Babić.

Kopirati
Drag cursor here to close