Bravo ekipa!

Mostarski izviđači najbolji u Zenici

Na natjecanju je sudjelovalo 37 ekipa iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
Sport / Ostali sportovi | 19. 03. 2023. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 18. ožujka 2023. je održano 18. Međunarodno izviđačko-ekološko natjecanje za mlađe izviđače i planinke "U susret proljeću 2023" u organizaciji Saveza izviđača Grada Zenice. Na natjecanju je sudjelovalo 37 ekipa iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Foto: PR / Odred izviđača Stari Grad na natjecanju u Zenici

Bila je to prilika da se preko 200 izviđača i planinki iz Sarajeva, Zenice, Mostara, Tešnja, Banovića, Doboj Istoka, Prijedora, Banja Luke, Konjica, Broda, Jablanice, Visokog, Zavidovića, Vareša, Stoca, Podgorice i Nikšića druži, takmiči i provede lijep proljetni dan u Zenici.

Foto: PR / Odred izviđača Stari Grad na natjecanju u Zenici

Odred izviđača "Stari Grad" je sudjelovao na natjecanju sa 2 ekipe i ostvario odlične rezultate. Ekipa "Koordinatni sistem" u sastavu Narcis Džumhur, Tarik Bijavica, Alina Taida Kajan i Adla Gološ je pobijedila i ostvarila najveći broj bodova u konkurenciji od 37 ekipa osvojivši pobjednički pehar. Nagrada za 1. mjesto je šator i oprema za šator za 4 osobe, što je svakako odlična nagrada koju će izviđači sigurno dugo koristiti. Druga ekipa "Mumijevi" je osvojila 11. mjesto.

Foto: PR / Odred izviđača Stari Grad na natjecanju u Zenici

"Naša ekipa je imala čast da svečanim spuštanjem zastave službeno zatvori ovogodišnje natjecanje u Zenici. Ponosni smo na naše izviđače i postignute rezultate. Organizatorima se zahvaljujemo na odličnom natjecanju i organizaciji", poručuju mostarski izviđači.

Kopirati
Drag cursor here to close