Da nije Mostara

Mostarski futsal hakleri u polufinalu

Aktualni prvaci su protiv Salinesa opravdali status favorita, do pobjede su stigli bez većih problema, što potvrđuje krajnjih 7:2. Zrinjski se na neugodnom gostovanju u Brčkom revanširao Belim Anđelima za poraz u prvenstvu
Sport / Ostali sportovi | 13. 02. 2019. u 21:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prve dvije momčadi koje su izborile plasman u polufinale Futsal Kupa BiH su Mostar SG i Zrinjski.

Aktualni prvaci su protiv Salinesa opravdali status favorita, do pobjede su stigli bez većih problema, što potvrđuje krajnjih 7:2. Zrinjski se na neugodnom gostovanju u Brčkom revanširao Belim Anđelima za poraz u prvenstvu. Ovaj put su slavili 5:4.

Vodeća momčad prvenstva je svoj posao u četvrtfinalu završila već u prvom poluvremenu. Novajlija Lazarević je mrežu gostiju načeo već u trećoj minuti, a deset minuta kasnije u strijelce se upisao i Aladžić. Klupa gostiju je pozvala time out, ali nije zaustavila nalet Mostar SG-a čak naprotiv, Aladžić i Anel Radmilović u kratkom razdoblju postižu po još jedan gol i sve je bilo jasno.

Drugo poluvrijeme Radmilović je otvorio drugim golom, nakon čega slijedi period nešto bolje igre Salinesa. Imširović i Hasić su za kratko smanjili zaostatak, ali su onda Kahvedžić i Gosto u finišu svojoj momčadi osigurali uvjerljiv trijumf. 

Za razliku od Mostara, u Brčkom je daleko neizvjesnije. Zrinjski je tijekom cijelog susreta bio za korak ispred, ali se Beli Anđeli nisu predavali. Samo u prvom dijelu Zrinjski je tri puta bio u vodstvu. Na gol Boškovića domaći su odgovorili preko Dupora, dok je novo vodstvo Zrinjskog (Ivanković), anulirao Kapikul. Vlaho je do odmora osigurao novu prednost gostima, koju je udvostručio Suton. Ipak, Beli Anđeli ne posustaju pa preko Dupora i Muratovića vraćaju utakmicu na rezultatski početak. Na kraju je čovjek odluke bio Suton koji postiže svoj drugi gol tri minute prije kraja. 

Preostala dva putnika u polufinale ćemo saznati nakon utakmica Kaskada - Brčko Zdravlje, odnosno Jahorina - Centar koji je tek na rasporedu 27. ovog mjeseca.

Kopirati
Drag cursor here to close