Taekwondo

Mostarski ''Cro Star'' pomeo konkurenciju osvojivši 32 medalje

''27 natjecatelja našeg kluba nastupilo je u Čapljini i izborilo se za 32 medalje i time su zaista ostvarili fantastičan uspjeh'', istaknula je trenerica Klaudia Marić.
Sport / Ostali sportovi | 22. 04. 2018. u 08:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Taekwondo klub Cro Star iz Mostara pomeo je konkurenciju na ''Čapljina Openu'' i Federalnom prvenstvu BiH održanom u subotu u Čapljini osvojivši 32 medalje i pehar za prvo mjesto u sveukupnom ekipnom plasmanu.

Ekipa ''Cro Stara'' zauzela je ekipno prvo mjesto u mlađim kadetima, ekipno prvo mjesto u vrtićancima, ekipno prvo mjesto u kicku za dječake, ekipno prvo mjesto u kicku za djevojčice, ekipno treće mjesto u mlađim kadetkinjama, ekipno četvrto mjesto u juniorima i to sve zajedno dovelo je mostarski Cro Star na prvo mjesto u sveukupnom ekipnom plasmanu.

Na rang listi u pojedinačnoj konkurenciji Ivan Grle je proglašen za najboljeg dječaka u kicku, Iva Grbešić je druga najbolja djevojčica i u mlađim kadetkinjama i u kicku, a Dorijan Matić je drugi najbolji vrtićanac.

''27 natjecatelja našeg kluba nastupilo je u Čapljini i izborilo se za 32 medalje i time su zaista ostvarili fantastičan uspjeh, što je pokazao i rezultat u ekipnom plasmanu. Čestitke cijeloj ekipi, koja je sve dala od sebe na turniru i pokazala veliki napredak'', izjavila je  trenerica Klaudia Marić.

 

Osvajači medalja:

Zlato: Antonio Rezo, Dorijan Matić, Fran Bogadi, Ivan Grle, Matej Sesar, Filip Vidačak, Iva Grbešić (dva zlata), Viktoria Penavić, Hrvoje Marijanović.

Srebro: Filip Vidačak, Ivan Grle, Leo Pupović, Petar Bosnić (dva srebra), Petar Vidačak, Marta Bevanda, Nika Šunjić, Jana Zubonja.

Bronca: Dorijan Matić, Luka Kovačević, Leo Pupović, Josip Bevanda, Roko Baković, Petar Vidačak, Lucija Kovačević, Luka Penavić, Marin Pole (dvije bronce), Marko Samardžić, Nika Šunjić, Paola Pehar.

Kopirati
Drag cursor here to close