Alanna Muštović

Mostarka najbolja boksačica u Tuzli

Na ovom turniru rukavice sa svojim protivnicima su ukrstili i članovi boksačkog kluba "Mostar"
Sport / Ostali sportovi | 04. 11. 2019. u 17:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Mostarski boksači u Tuzli

U organizaciji boksačkog kluba "Sloboda" u tuzlanskoj sportskoj dvorani "Mejdan" je održan turnir u olimpijskom boksu povodom obilježavanja 100 godina tog kluba, gdje pobjedu odnijela Mostarka.

Na ovom turniru rukavice sa svojim protivnicima su ukrstili i članovi boksačkog kluba "Mostar" Harun Bajgorić, Đani Čorajević, Hamza Marić, Alanna Muštović, Hasan Turajlić, Haris Bjelović i Amer Jakić, priopćeno je iz mostarskog kluba.

Harun Bajgorić je, kako navode, meč izgubio odlukom suca, a Đani Čorajević, Hamza Marić, Alanna Muštović, Hasan Turajlić, Haris Bjelović i Amer Jakić su svoje mečeve pobijedili, također odlukom sudaca.

Alanna Muštović u ženskoj konkurenciji, u kategoriji do 81 kg, je proglašena najboljim boksačem turnira.

U sklopu ovog turnira održano je i peto kolo lige u olimpijskom boksu pod okriljem boksačkog saveza FBiH, a poslije pet kola bokserski klub "Mostar" zauzima drugo mjesto.

Za članove i stručni stožer boksačkoga kluba "Mostar" nema odmora poslije ostvarenih rezultata u Tuzli već ovaj tjedan putuju u Makedoniju gdje će klub predstavljati Hamza Marić i Juraj Soldo na međunarodnom boksačkom turniru, priopćeno je iz BK Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close