HVIDRA Mostar

Mostarac odvozio biciklistički maraton Vukovar – Knin

Organizatori ističu kako maraton organiziraju povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja i od samih početaka se trude povećati broj sudionika te ukazali na važnost bavljenja sportom.
Sport / Ostali sportovi | 05. 08. 2021. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarac Mario Marić hrvatski branitelj i strastveni biciklista je u čast svih poginulih branitelja u Domovinskom ratu i u spomen vojno redarstvene akcije „Oluja“, odvozio biciklistički maraton Vukovar – Knin, priopćeno je iz HVIDRA-e Mostar čiji je Marić član.

''Biciklistički maraton je organiziran od 01. do 5. kolovoza u organizaciji četvorice biciklista Mario Marić (BIH, Mostar), Kristijan Kićo Mihaljević (Vukovar), Miroslav Bikfa (Velika Gorica) te Igor Karakaš iz općine Dubrava'', poručuju iz HVIDRA-e, kojima je Marić telefonski javio da je sve proteklo u najboljem redu.

Općina Dubrava ovim je biciklistima omogućila dresove kao znak podrške ovom maratonu.

''Put je bio dugačak nešto manje od 600 kilometara i biciklisti su stajali na svim mjestima gdje su spomen obilježja hrvatskim braniteljima, palili su svijeće te se tako prisjetili svih poginulih i nestalih hrvatskih branitelja. Prvi dan se vozilo od Vukovara do Nove Gradiške potom do Siska, Slunja te zadnja relacija do Gračaca'', navodi se u priopćenju-

Organizatori ističu kako maraton organiziraju povodom Dana pobjede i  domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja i od samih početaka se trude povećati broj sudionika te ukazali na važnost bavljenja sportom. 

Kopirati
Drag cursor here to close