'Borsa'

Mostar u jednom danu izgubio perjanicu sporta

''Klub koji je okupljao veliki broj djece i mladih, te bio jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva Bosne i Hercegovine, trenutno se nalazi u izuzetno teškoj situaciji''.
Sport / Ostali sportovi | 30. 09. 2019. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Objekt i prostorije judo kluba "Borsa" u Mostaru planule su u subotu u prijepodnevnim satima, te je nakon dovršenog gašenja utvrđeno da je načinjenja ogromna materijalna šteta.

''Klub koji je okupljao veliki broj djece i mladih, te bio jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva Bosne i Hercegovine, trenutno se nalazi u izuzetno teškoj situaciji. Stotine djece koja su prošla programe rada judo kluba "Borsa", danas su izgrađeni aktivni mladi ljudi. Hoće li vatrena stihija koja je progutala najuvjetniju dvoranu na ovim prostorima zaustaviti rad ovakvog kolektiva?'', pitaju se iz Judo kluba Borsa.

Navode, kako su reprezentaciju Bosne i Hercegovine uvijek činili ponajviše članovi ovog mostarskog kluba, te su grad Mostar i Bosnu i Hercegovinu uspješno predstavljali na najznačajnijim judo natjecanjima.

''Judo klub "Borsa" organizator je i najveće sportske manifestacije Bosne i Hercegovine koja okuplja preko 1000 natjecatelja iz više od 30 zemalja svijeta. Riječ je o klubu koji je bio planetarno poznat i cijenjen u svim sportskim krugovima'', ističu.

Iz kluba najavljuju nastavljanje rada na drugim lokacija,te za primarni cilj obnavljanje dvorane.

''S obzirom da dvorana nije bila osigurana, pokrenuti će se i mnoge akcije za skupljanje novca za obnovu objekta. Napomenimo da je na dan nemilog događaja judo klub "Borsa" bio uspješan na prvenstvu države za seniore do 23 godine osvojivši 2. mjesto u ukupnom plasmanu tog državnog natjecanja'', navode u svom priopćenju iz mostarskog kluba.

 

Kopirati
Drag cursor here to close