Hrabro ide dalje

Mostar Stari Grad Staklorad: Pripadamo eliti u futsalu

Mostar Stari Grad Staklorad nakon uspjeha: Bez obzira što je siromašan, naš klub igrom pripada eliti u futsalu
Sport / Ostali sportovi | 03. 09. 2018. u 16:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bh. prvak Mostar Stari Grad Staklorad osvojio je preliminarni turnir UEFA-ine futsal Lige prvaka, koji se igrao u Mostaru, i plasirao se u glavnu rundu, koja se u listopadu igra na Cipru.

Protivnici Mostar SG Staklorada u glavnoj rundi bit će domaćin APOEL iz Nikozije, talijanski Aqua e Sapone, te švedska Uddevalla, priopćeno je.

''Mislim da trebamo realno sagledati stvari i da su ovi klubovi favoriti, jer oni imaju puno veće proračune. Naravno, mi se nećemo predati i dat ćemo svoj maksimum. Probat ćemo svi zajedno nešto uraditi i uz malo sreće mogli bi proći u treći krug, što bi bio povijesni uspjeh za bh. futsal.  Bez obzira što je "siromašan", naš klub igrom pripada ovoj eliti u futsalu i uprava je ponosna na igrače, navijače i prijatelje kluba, jer su bili tu kad je trebalo. Još jednom, veliko hvala navijačima na velikoj podršci'', kaže Amel Bajgorić koji dodaje da će u sklopu priprema za Ligu prvaka Mostar Stari Grad Staklorad u sljedećem razdoblju  sudjelovati na turniru u Omišu, gdje će igrati i Sparta iz Praga.

Kopirati
Drag cursor here to close