Futsal

Mostar SG nakon pobjede u gradskom derbiju izbio na vrh

Sport / Ostali sportovi | 04. 12. 2016. u 16:32 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjedom u gradskom derbiju protiv Zrinjskog, ekipa Mostar SG Staklorada nakon devet kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsalu zauzela je prvo mjesto sa 24 boda, jer je ekipa Centra poražena na gostovanju u Nevesinju rezultatom 3:2.

Mostar SG pobijedio je momčad Zrinjskog sa 6:3 u dvorani Midhat Hujdur Hujka u Sjevernom logoru. Zrinjski je odlično otvorio utakmicu i golovima Mirka Hrkaća u 10. i Romana Vlahe u 12. minuti stigao do vodstva 0:2, ali je ekipa Mostar SG do kraja poluvremena napravila veliki preokret i na pauzu se otišlo sa rezultatom 3:2.

Zrinjski je drugim pogotkom Mirka Hrkaća u 26. minuti izjednačio na 3:3, ali to je sve što su uspjeli uraditi u gradskom derbiju. Naime, u 35. minuti Vladan Vesić ponovno vraća prednost ekipi Mostar SG, a isti igrač je golovima u 38. i 40. minuti samo potvrdio pobjedu domaćina.

“Čestitam svim igračima na velikoj pobjedi. Ispunili smo obećanje koje smo dali i slavili u gradskom derbiju. Sigurni smo da će nam ova pobjeda dati dodatnu energiju i da ćemo polako ići prema dvostrukoj kruni”, rekao je Amel Bajgorić, predsjednik kluba Mostar SG Staklorad.

“Naravno, ova pobjeda ima dodatnu težinu, jer je Centar izgubio u Nevesinju i sada se nalazimo na mjestu koje zaslužujemo. Sigurni smo da će ovakav poredak biti i na kraju prvenstva i da ćemo sa svojim navijačima imati velike razloge za slavlje”, dodao je Bajgorić. 

Kopirati
Drag cursor here to close