Međunarodno natjecanje

Mostar Open: Bodybuilderi pokazali snagu

Natjecanje u snazi održalo se u disciplinama “Dead lift”, “Bench press”, “Armwrestling”, te “Vratilo razboj”.
Sport / Ostali sportovi | 02. 08. 2020. u 15:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodno bodybuilding natjecanje 'Mostar Open' održano je u Mostaru u organizaciji Bodybuilding kluba "MO KLUB " Mostar u prostorijama saveza. 

Bodybuilding klub "MO KLUB " Mostar gdje je ujedno i predstavništvo tri svjetske bodybuilding i fitness federacije za BiH organizira međunarodno natjecanje u snazi sa više disciplina ispred WFF.

Foto: Bljesak.info / Mostar Open

Cilj ovog događaja bio je okupiti sportaše i prenijeti mladima poruku te im ukazati na vrijednost sporta i zdravog života. 

"Podršku za organizaciju dobili smo od sportskog saveza grada Mostara posebno od predsjednika gospodina Senada Kevelja koji također podržava i ostale projekte koji su korisni za nas grad i državu. Također moramo spomenuti i njegove suradnike gospođu Mirjanu Bosnjak i gos. Denan Šuta", istaknuo je Elvedin Škaljić predsjednik NABBA/WFF za BiH.

Foto: Bljesak.info / Mostar Open

Jedna od osnivača mostarskog kluba, Elma Škaljić istaknula je kako su zadovoljni odazivom natjecatelja obzirom na situaciju uzrokovanu pandemijom koronavirusa dodajući kako su brojni natjecatelji iz raznih zemalja bili spriječeni prijaviti se na natjecanje. Naime, većina prijavljenih dolazi iz Bosne i Hercegovine te susjedne Hrvatske. 

Natjecanje u snazi održalo se u disciplinama “Dead lift”, “Bench press”, “Armwrestling”, te “Vratilo razboj”, pojasnila je. 

Foto: Bljesak.info / Mostar Open
Kopirati
Drag cursor here to close