Kiseljak open 2020

Mirza Bašić pobjednik teniskog turnira u Kiseljaku

Bašić je u finalu svladao Tomislava Brkića koji je prethodno u borbi za finale svladao Nermana Fatića dok je Bašić do finala došao pobjedom protiv Aldina Šetkića.
Sport / Ostali sportovi | 03. 08. 2020. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mirza Bašić pobjednik je egzibicijskog teniskog turnira Kiseljak open 2020. By Davis cupteam BiH održanog u Kiseljaku, u organizaciji Teniskog kluba Elliptic.

Bašić je u finalu svladao Tomislava Brkića koji je prethodno u borbi za finale svladao Nermana Fatića dok je Bašić do finala došao pobjedom protiv Aldina Šetkića.

Na svečanosti zatvaranja turnira, nakon dodijeljenih im pehara, obojica su zahvalili organizatorima na prilici da u ovom za sport pa i tenis teškom vremenu dobiju priliku igrati kvalitetne mečeve.

Foto: PR / Kiseljak open 2020

Podsjećamo, nakon 20 godina kontinuiranog održavanja ''Kiseljak open'' teniskog turnira, od kojih zadnjih 10 godina pod patronatom ITF-a (Međunarodne teniske asocijacije) nažalost, ove godine, zbog globalne borbe protiv pandemije korona virusa, teniski klub Elliptic je bio primoran otkazati ITF FUTURES turnir koji je prošle godine dosegao nagradni fond vrijednosti 25 000$.

Direktor turnira Robert Biletić kazao je kako su iz Kluba su odlučili djelovati i za dobrobit članova istog ali i cijele bh. teniske zajednice organizacijom revijalnog turnira pridružiti globalnim naporima održavanja ovog prekrasnog sporta ''na životu''.

Zahvalio je svim igračima koji su kroz pet dana, počevši od kvalifikacija pa do glavnog dijela turnira publici u Kiseljaku priuštili odličan tenis, a posebno Davis cup reprezentativcima kao i izborniku Zoranu Zrniću koji je nazočio svečanosti zatvaranja.

Foto: PR / Kiseljak open 2020

Turnir je podržala i Općina Kiseljak a isti je i ove godine zatvorio načelnik općine Mladen Mišurić-Ramljak pohvalivši napore koje TK Elliptic ulaže ne samo u promociju sporta u ovoj općini nego i promovira Kiseljak na najbolji mogući način.

Vrhovni sudac turnira bio je Srđan Svjetlanović.

Kopirati
Drag cursor here to close