Sukob u nezgodno vrijeme

Mirka zavadila dvojicu tenisača, Federer objavio dokaz da se pomirili

Sport / Ostali sportovi | 18. 11. 2014. u 11:05 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Švicarska javnost bila je zabrinuta nakon navodne velike svađe dvojice najboljih tenisača u povijesti te zemlje Rogera Federera i Stanislasa Wawrinke.

Njih dvojica igrali su u polufinalu Mastersa u Londonu, a na kraju trosatnog meča Wawrinka je pobjesnio na Federerovu suprugu Mirku koja mu je navodno nešto dobacivala s tribina.

Mirka Fededer je Wawrinki navodno viknula “plačljivko” na što je ovaj poludio, te se kasnije verbalno sukobio s Federerom.

 

Roger je zbog dugotrajne rasprave propustio da ode kod fizioterapeuta, pa je bolna leđa, koja je ozlijedio u tom polufinalu, probao da sanira previše kasno, u nedjelju ujutro - što je bio dan finala. Imajući u vidu da više nije mogao ništa da uradi da bi ozljedu na vrijeme zaliječio, odustao je od borbe s Đokovićem, ali je ipak doputovao na okupljanje reprezentacije.

Budući da finale Davis Cupa Švicarska igra protiv Francuske ovog vikenda, švicarske šanse bile bi minimalne ukoliko bi se obznanilo da su dvojica Top 10 tenisača u sukobu. Stoga je Federer na Twitteru objavio fotografiju s Wawrinkom koja bi trebala potvrditi da je između njih sve u najboljem redu.

Kopirati
Drag cursor here to close