Natjecanje

Mladi košarkaši na Minibasket festivalu u Mostaru

Nastupilo je oko 350 mladih igrača i igračica rođenih 2006 i mlađih, iz 23 kluba koji djeluju pod okriljem KS Herceg Bosne.
Sport / Ostali sportovi | 09. 06. 2019. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaška akademija Herceg Bosne i KS Herceg Bosne u suradnji s košarkaškim klubovima HKK Zrinjski i HŽKK Zrinjski 2010, uspješno su organizirali „Mini basket festival Mostar 2019“.

Nastupilo je oko 350 mladih igrača i igračica rođenih 2006 i mlađih, iz 23 kluba koji djeluju pod okriljem KS Herceg Bosne. Festival je započeo mimohodom svih sudionika ulicama grada Mostara.

Tijekom cjelodnevnog boravka,na uređenim vanjskim košarkaškim igralištima, natjecalo se trinaest muških i deset ženskih košarkaških klubova iz Busovače, Viteza, Rame, Livna, Tomislavgrada, Posušja, Ljubuškog, Širokog Brijega, Mostara, Čitluka, Čapljine, Gruda.

Foto: PR / Minibasket festival Mostar

Pored samog natjecanja mladi igrači i igračice imali su priliku upoznati i kulturno povijesne znamenitosti grada Mostara.

U kategoriji djevojčica drugo mjesto zauzele su djevojčice iz ŽKK Livno, a prvo mjesto djevojčice iz HŽKK Brotnjo .

U kategoriji dječaka drugo mjesto osvojili su dječaci HKK Posušje, a pobijedili su dječaci Hrvatskog košarkaškog kluba Široki.

Najboljima su uručene medalje i pokali.

Foto: PR / Minibasket festival Mostar
Kopirati
Drag cursor here to close