Britanac saslušan, momčad kažnjena

Mercedes kažnjen zbog Hamiltonovog piercinga

Iz Mercedesa su rekli da ne znaju da je Hamilton imao piercing, odnosno da ih nije o tome obavijestio. Hamilton će biti obavezan ukloni piercing iz nosa na utrci.
Sport / Ostali sportovi | 02. 10. 2022. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Problemi s Hamiltonovim piercingom u nosu se nastavljaju. Tijekom trećeg slobodnog treninga, Lewisa je kamera uhvatila s piercingom u nosu, ali je sedmerostruki prvak svijeta istaknuo da su mu liječnici dali odobrenje za vožnju.

Kasnije su liječnici potvrdili njegovu priču i zbog toga ne snosi nikakve posljedice. Hamilton je saslušan nakon trećeg slobodnog treninga, ali je FIA utvrdila kako nije kriv Lewis već njegova momčad. Mercedes je kažnjen s 22.500 funti.Kriva je samo momčad koja nije prijavila da će Hamilton s piercingom ući u bolid, jer to nisu stavili na papir koji se popunjava prije svakog treninga. Iz Mercedesa su rekli da ne znaju da je Hamilton imao piercing, odnosno da ih nije o tome obavijestio. Hamilton će biti obavezan ukloni piercing iz nosa na utrci.

Zanimljivo, Hamilton je još prije nekoliko mjeseci istakao kako je spreman propustiti utrku zbog piercinga, ali je kasnije navodno našao kompromis izvadivši piercing iz ušiju.

"Kada su mi rekli za nakit, rekli su da je sigurnost najvažnija. Taj nakit sam nosio 16 godina, što se dogodilo? Pa, zar sigurnost tada nije bila problem?” pitao prije nekoliko mjeseci Hamilton.

Kopirati
Drag cursor here to close