Gestikulacije i ironično dobacivanje

Medvedev nastavlja rat s publikom

U jednom trenutku susreta 23 godišnji Rus je oteo ručnik od sakupljača loptica, kasnije je pokazao (pomalo indiskretno) srednji prst koji je bio namijenjen očito publici kojoj se zahvalio na poseban način
Sport / Ostali sportovi | 02. 09. 2019. u 11:26 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruski tenisač Danil Medvedev je nekako od trećeg kola na ratnoj nozi s navijačima, odnosno publikom u New Yorku.

Počelo je u meču s Felicianom Lopezom.

Prvo je Medvedev kažnjen s 5.000 dolara zbog nesportskog ponašanja, nakon toga s još 4.000 zbog uvrjedljive gestikulacije.

U jednom trenutku tog meča 23 godišnji Rus je oteo ručnik od sakupljača loptica, kasnije je pokazao (pomalo indiskretno) srednji prst koji je bio namijenjen očito publici kojoj se zahvalio na poseban način

''Želim da svi znate, kada odete spavati večeras, pobijedio sam zbog vas i energije koju ste mi pružili. Što više to radite, ja ću više pobjeđivati“, rekao je.

 

Nešto slično je napravio i nakon meča s njemačkim kvalifikantom Dominikom Koepferom. Nijemac je odigrao dobar meč. Imao je set, pa dva puta po dva 2:0 na početku drugog i četvrtog.

Rus je u četvrtfinale prošao 3:6, 6:3, 6;2 7:6 (2).

''Ljudi, nastavite mi davati ovu energiju - najbolji ste, i najbolji ste. Moram opet reći, danas sam gubio 6:2, 2:0, imao sam problema pije početka meča i mislio sam da neću moći igrati. Imao sam i bolove u ramenu, uzeo sam tableta protiv bolova koliko sam mogao, ali vi ste opet bili protiv mene i dali ste mi toliko energije da pobijedim. Hvala vam!" poručio je Daniil Medvedev nakon izborenog četvrtfinala US Opena.

Kopirati
Drag cursor here to close