Na Europskom prvenstvu

Medalje za bodybuildere iz BiH

"Vjera u sebe je ključ vašeg nevjerojatnog otkrića. Uvijek vjerujte u sebe kao što ste i do sada. Vašim postignućima jednostavno neće biti kraja. Čestitam i jako sam ponosan na vas", izjavio je Adnan Ado Alagić izbornik BH TEAM-a
Sport / Ostali sportovi | 22. 05. 2023. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je 20.maja 2023. godine sudjelovala na Europskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu koji je organiziran pod okriljem The International Fitness and Bodybuilding Federationa (IFBB).

Konjičanin Adnan Alagić, izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine je ovom Europskom prvenstvu ostvario sjajne rezultate sa svojim reprezentativcima. Igor Koluder je u jako velikoj konkurenciji postao vice prvak Europe u kategoriji Mr. Physique i BB - 80kg, dok je u kategorijama Muscular model, Athletic small, osvojio dvije brončane medalje.

Nemanja Đukić je prvi put debitirao za BH Team i okitio se s četiri medalje i plasirao se među top četiri najbolja takmičara Europe.

"Vjera u sebe je ključ vašeg nevjerojatnog otkrića. Uvijek vjerujte u sebe kao što ste i do sada. Vašim postignućima jednostavno neće biti kraja. Čestitam i jako sam ponosan na vas", izjavio je Adnan Ado Alagić izbornik BH TEAM-a nakon sjajnog uspjeha bh. reprezentativaca.

Kopirati
Drag cursor here to close