Nakon svega što se dešavalo prošle godine

McEnroe: Emocije u Melbourneu mogu praviti problem Novaku

Prema Johnu, Novak bi mogao da osjeća određenu vrstu bijesa i frustracija nakon svega što mu se dogodilo prošle godine.
Sport / Ostali sportovi | 10. 01. 2023. u 00:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

John McEnroe je godinama stručni komentator Eurosporta za Australian Open. Koji usput nikada nije osvojio što je posebno zanimljivo. Igrao je polufinale 1983. godine, dok je sedam godina poslije diskvalificiran. Ako netko može pričati o emocijama i reakcijama na terenu, onda je to svakako Mac.

Prema Johnu, Novak bi mogao da osjeća određenu vrstu bijesa i frustracija nakon svega što mu se dogodilo prošle godine. Bez obzira na sjajan doček koji je Novak imao u Adelaideu, nastup u Melbourneu bi mogao biti jedna vrsta izazova. Barem tako smatra McEnroe.

" Mislim da će na početku biti preplavljen emocijama, a onda će osjetiti dozu gorčine zbog svega što je tamo prošao. Jednostavno mora da prođe kroz to. Uostalom on je već pokazao da može da se nosi s tim s obzirom na posljednjih 12 mjeseci u karijeri. Znamo što je Novak prošao, ali je nakon svega došao i osvojio Wimbledon. Onda je morao igrati manje turnire kako bi što spremniji dočekao završni Finals. Mogu samo da zamislim kako se osjećao kada su ga deportirali iz Australije i kako se nosio s posljedicama svega toga. Mislim da nije izgledao dobro do Wimbledona, ali je onda pronašao ono nešto u sebi što mogu samo najbolji igrači. Jako malo njih bi to moglo napraviti ", pojasnio je McEnroe.

Kopirati
Drag cursor here to close