Biznis u sportu

Mayweather zaradio više od Messija i Ronalda zajedno

Mayweather se nalazi na čelu popisa najbolje plaćenih sportaša zahvaljujući meču protiv Conora McGregora u kolovoza prošle godine, koji mu je donio nevjerohatnih 275 milijuna dolara.
Sport / Ostali sportovi | 06. 06. 2018. u 17:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka revija Forbes objavila je popis 100 sportista koji su najviše zaradili po svjetskim mjerilima.  Na vrhu popisa nalazi se američki boksač Floyd Mayweather, koji je u jednoj godini zaradio  astronomskih 285 milijuna američkih dolara. 
 
Daleko iza njega na drugom i trećem mjestu su nogometaši Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, koji zajedno u cijeloj godini nisu zaradili koliko je boksač sa samo jednim dvobojem. 

Mayweather se nalazi na čelu popisa najbolje plaćenih sportaša zahvaljujući meču protiv Conora McGregora u kolovoza prošle godine, koji mu je donio nevjerohatnih 275 milijuna dolara. 

Mayweather se tako pridružio dvojici sportaša koji su u svojim profesionalnim karijerima zaradili milijardu dolara. To su košarkaš Michael Jordan i golfer Tiger Woods.  

Usprkos tome što s Barcelonom nije osvojio Ligu prvaka Messi je najbolje plaćeni nogometaš sa zaradom od 111 millijuna dolara, dok je treći na popisu Cristiano Ronaldo sa godišnjom zaradom od 108 milijuna dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close