Za 100 milijuna dolara

Mayweather protiv McGregora: Legende u oktogonu do kraja 2018.

Tek kad su stigle prve ponude od 100 milijuna dolara, Mayweather i McGregor te njihove promocije brzo su se dogovorili i priredili spektakl.
Sport / Ostali sportovi | 20. 03. 2018. u 17:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Floyd Mayweather ne odustaje od revanša protiv Conora McGregora, iako to znači da će morati promijeniti sport i prvi put se okušati u MMA-u.

Umirovljeni boksački šampion prošlog je ljeta pobijedio UFC-ovog prvaka u ''meču desetljeća" i 50. pobjedom u 50 mečeva još jednom završio karijeru. Dvojac je zaradio rekordan iznos i pobudio golem interes širom svijeta, iako isprva gotovo nitko nije vjerovao da će do njihove borbe doista i doći.

Počelo je prepucavanjem na internetu, pa preko medija, a onda se McGregor zainatio i zatražio boksačku licencu, a i kad ju je dobio fanovi još uvijek nisu bili vjerovali u realizaciju meča, javlja Index.hr.

Tek kad su stigle prve ponude od 100 milijuna dolara, Mayweather i McGregor te njihove promocije brzo su se dogovorili i priredili spektakl. Money je irsku MMA zvijezdu pobijedio prekidom u 10. rundi i odmah otišao u mirovinu bogatiji za više stotina milijuna dolara.

Od tada se priča o mogućem revanšu, ali McGregor je govorio da druga borba dolazi u obzir samo na njegovom terenu, u UFC-ovom kavezu. Mayweather je prihvatio igru i posljednjih mjeseci provocira fanove objavama i izjavama kojima najavljuje svoj ulazak u MMA.

Da misli ozbiljno, pokazao je ovog tjedna rekavši da uskoro planira zatražiti MMA licencu kako bi se mogao boriti s Conorom, a pronašao je i sparing partnera iz McGregorovog svijeta. 41-godišnji boksač otkrio je da će se za svoj MMA debi vjerojatno pripremati s Tyronom Woodleyjem, UFC-ovim prvakom velter kategorije.

"Uskoro počinjem s pripremama, čujem se često s Woodleyjem. Tyron je nevjerojatan borac i težak suparnik'', kaže Mayweather.

"Za sve treba vremena. S vremenom ćemo zatražiti MMA licencu i nadam se da ću se moći boriti. Čak i ako bude potrebno šest do osam mjeseci... Koliko god treba. Želimo osigurati da sve napravimo korektno i onako kako treba", rekao je Mayweather Jr.

Kopirati
Drag cursor here to close