Senzacija u Rimu

Marozsán: Razmišljao sam o tome da osvojim što više gemova

"Kada sam krenuo u meč razmišljao sam o tome kako da povežem nekoliko gemova, možda osvojim set. Dogodilo se to da sam pobijedio drugog igrača svijeta", reći će Marozsán.
Sport / Ostali sportovi | 15. 05. 2023. u 17:05 Bljeska.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Rimu se dogodilo jedno od najvećih iznenađenja ove sezone. Mađarski kvalifikant, trenutačno 135. igrač na svijetu, eliminirao je ove sezone sjajnog Carlosa Alcaraza. Za Fabiana Marozsána ovo je prvi ATP turnir u karijeri, ali to se nije vidjelo niti jednog trenutka na terenu.

"Nije lako nešto reći, jako sam, jako sretan. Nisam ovo mogao biti zamisliti, tek mogu reći da sam sanjao nešto ovako. Sada je ovo stvarnosti. Kada sam krenuo u meč razmišljao sam o tome kako da povežem nekoliko gemova, možda osvojim set. Dogodilo se to da sam pobijedio drugog igrača svijeta. U tie breaku sam osvojio šest poena zaredom. Nevjerojatno je, ne znam što se dogodilo tijekom poena, samo sam pokušao uzvratiti svaku loptu i dao sam sve od sebe", rekao je Marozsán, koji je tako ušao u društvo odabranih igrača koji su uspjeli savladati drugog nositelja, a rangirani su izvan najboljih sto.

U tom društvu su Vesely, Van Rijthoven, Kokkinakis, Pospisil, Shapovalov, Istomin i Del Potro.

Kopirati
Drag cursor here to close