Pršte čestitke

Magoda ugostio Lanu Pudar u Olimpijskom muzeju

''Hvala ti što usprkos svim preprekama nikada nisi odustala, te što si motivacija i inspiracija mladima'', poručio je ministar.
Sport / Ostali sportovi | 19. 09. 2023. u 19:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Magoda ugostio Lanu Pudar u Olimpijskom muzeju

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda danas je u Olimpijskom muzeju Sarajevo ugostio najbolju bosanskohercegovačku plivačicu Lanu Pudar.

Uz čestitku za iznimne rezultate koje je ovog ljeta ostvarila, ministar Magoda je u ime Ministarstva kulture i sporta KS iskazao Lani snažnu podršku na putu do njenog cilja - Olimpijskih igara u Parizu 2024, priopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

''Vrhunski sportski rezultati dolaze uz uporan trud i rad. Hvala ti Lana za ustrajnost kojom nas nadahnjuješ. Hvala ti što usprkos svim preprekama nikada nisi odustala, te što si motivacija i inspiracija mladima. Hvala ti što si jedna od najboljih ambasadorica Bosne i Hercegovine. Vlada Kantona Sarajevo i resorno ministarstvo uvijek će biti tvoja snažna podrška na putu do uspjeha'', poručio je Magoda.

Također se zahvalio i njenom treneru Damiru Đedoviću, kao i cijelom timu na tome što su još jednom svojim rezultatima oduševili i obradovali sve Bosance i Hercegovce.

Kopirati
Drag cursor here to close