Blagdansko ozračje

Ljubuški: Adventska noćna utrka okupila više od stotinu trkača

Riječ je o utrci na 5,2 kilometra sa startom i ciljem na ulazu u Advent u Ljubuškom koja je ujedno i posljednji događaj koji obogaćuje adventsku ponudu tog grada uoči Badnjeg dana.
Sport / Ostali sportovi | 23. 12. 2022. u 20:57 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adventska noćna utrka održana je u petak u Ljubuškom te u blagdanskom ozračju okupila više od stotinu natjecatelja.

Riječ je o utrci na 5,2 kilometra sa startom i ciljem na ulazu u Advent u Ljubuškom koja je ujedno i posljednji događaj koji obogaćuje adventsku ponudu tog grada uoči Badnjeg dana.

"Utrka se održava ulicama Grada Ljubuškog, a za nju se prijavilo preko stotinu natjecatelja, rekreativaca, sportaša, raznih profila ljudi, starijih i mlađih i očekujemo da ćemo poslati jednu lijepu sliku iz Ljubuškog", kazao je uoči utrke direktor Turističke zajednice Grada Ljubuškog Mladen Bebek.

Video: Održana adventska noćna utrka u Ljubuškom

Napomenuo je kako se manifestacija "Advent u Ljubuškom" održava od 3. prosinca do 3. siječnja s dosta bogatim i raznovrsnim sadržajem.

"Svaki dan Adventa održavaju se razne kulturne i sportske manifestacije, likovne izložbe, glazbeni nastupi, kreativne radionice, tako da smo ove godine udružili širok spektar ljudi, od raznih udruga do djece koja su imala predstave iz svojih vrtića", kazao je Bebek.

Dodao je kako su zadovoljni ovogodišnjim posjetom te da je klizalište svakako najposjećenije.

Foto: Fena / Adventska noćna utrka okupila više od stotinu trkača 

"Klizalište koje smo postavili na Adventu veličine 200 metara kvadratnih, koje je natkriveno, zbilja je jedan magnet, pogotovo za djecu, a naravno i za njihove roditelje. Nismo naplaćivali ulaz na klizalište, a organizatori su se potrudili maksimalno izaći građanima u susret i s cijenama u adventskim kućicama koje zbilja nisu visoke. Željeli smo da to bude Advent za sve ljude i zadovoljni smo", poručio je Bebek.

Organizatori utrke Ljubuški Advent Night Run su Grad Ljubuški, TZ Grada Ljubuškog, JP Parkovi doo Ljubuški, KŠC Ljubuški i Hrvatski atletski klub Ljubuški.

Kopirati
Drag cursor here to close