Drugi susret finalne serije rukometnog prvenstva BiH

Ljubušaci se nadaju pobjedi

Trener Skauta pozvao je ljubitelje rukometa da dođu u subotu na utakmicu te da svih 60 minuta glasnim navijanjem podrže momčad Izviđača.
Sport / Ostali sportovi | 06. 06. 2019. u 19:22 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Fena / Drugi susret finalne serije rukometnog prvenstva BiH

U subotu se u Ljubuškom igra druga utakmica finalne serije rukometnog prvenstva Bosne i Hercegovine Izviđač – Borac m:tel, a domaći rukometaši nadaju se pobjedi i trećoj utakmica koja će odlučiti o prvaku. 

''Nakon prve utakmice svi su pričali je li bio sedmerac ili nije, ali sve to sada nije bitno. Borac vodi 1:0 u seriji, a mi smo proteklih dana učinili sve da se što bolje spremimo. Ekipa će dati sve od sebe da tu utakmicu pobijedimo i ja se nadam da će tako biti'', kazao je na konferenciji za novinare trener Izviđača Mario Bjeliš. 

Dodao je kako na početku sezone nitko nije gledao na mladu ekipu Izviđača kao na ozbiljnog pretendenta za naslov. 

''Svi su govorili da ćemo ispasti puno ranije, i u Kupu, i u prvenstvu. No mi se nismo obazirali na te priče. Mi smo radili, radili i samo radili, i evo, ovo nam je drugo finale ove sezone. Borac je iskusnije momčad, možda će to na kraju presuditi, ali sigurno nemaju veću želju od nas da dođemo do naslova prvaka'', poručio je Bjeliš. 

Trener Skauta pozvao je ljubitelje rukometa da dođu u subotu na utakmicu te da svih 60 minuta glasnim navijanjem podrže momčad Izviđača. 

Ovo će biti četvrti susret aktualnog prvaka – Izviđača i prvaka od prije dvije godine - Borca u posljednjih mjesec dana. 

U finalnim susretima Kupa BiH Borac je slavio pobjedu u Ljubuškom 23:22, dok je u uzvratu u Banjaluci bilo neodlučeno 21:21. U prvom susretu finalne serije prije sedam dana ponovno su bili uspješniji Banjalučani 25:23. 

U slučaju da Izviđač bude bolji u sutrašnjoj utakmici, o prvaku će odlučivati treća utakmica koja bi se igrala u srijedu, 12. lipnja, ponovno u Ljubuškom.

Kopirati
Drag cursor here to close