Pomeli konkurenciju

Let's Dance izdominirao u Ljubuškom

Cheerleading i plesni klub "Let's Dance" Nevesinje je ove godine izdominirao u gotovo svim cheerleading disciplinama, dok je u plesnom dijelu također oduševio.
Sport / Ostali sportovi | 25. 03. 2024. u 17:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Ljubuškom je u nedjelju održano Cheerleading prvenstvo Bosne i Hercegovine u organizaciji Cheerleading saveza Bosne i Hercegovine i sportskog i cheerleading kluba Ljubuški, a pod pokroviteljstvom Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine.

Generalni sponzor prvenstva bio je grad Ljubuški. Prvenstvo su sudile ICU suci iz Mađarske, Italije, Poljske i Hrvatske.

Cheerleading i plesni klub "Let's Dance" Nevesinje je ove godine izdominirao u gotovo svim cheerleading disciplinama, dok je u plesnom dijelu također oduševio.

Nevesinje je apsolutni prvak u cheerleadingu, freestyle pom-u i hip hopu za 2024 godinu. Konkurencija na prvenstvu raste iz godine u godinu i možemo slobodno reći da nikada do sad nije bila veća, a ni kvalitetnija. Let's Dance je u jakoj konkurenciji osvojio 17 medalja, i to 10 zlatnih, 3 srebra i 4 bronce u sljedećim kategorijama:

Zlato:

-Juniori cheerleading tim

-Juniori all girl group stunt

-Juniori coed group stunt

-Kadeti cheerleading tim

-Kadeti group stunt

-Kadeti cheer solo Andrea Botić

-Juniori hip hop tim

-Juniori pom tim

-Kadeti pom tim

-Juniori hip hop duo

Srebro:

- juniori pom solo - Tamara Lojpur

- juniori cheer solo - Aleksandra Vučković

-juniori pom duo

Bronca:

-kadeti cheer solo Una Duka

-kadeti pom solo Nevena Vukosav

-juniori pom solo Jovana Glogovac

-kadeti pom duo

"Ponosni smo na naš rezultat i na naše članove, i možemo reći da nam je ovo velika motivacija za dalji rad. Naši rezultati su nas plasirali i na Europsko cheerleading prvenstvo u Norvešku, ali nažalost zbog financija ove godine ostajemo kući", istaknuli su iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close